En CN EL BALIS utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències basades en els vostres hàbits de navegació. Premi aquí per a més informació. Pots acceptar totes les cookies pulsant el botó 'Acceptar'
Acceptar

Curs de vela cap de setmana verano. juvenil

Curs d’aprenentatge a la navegació en vela lleugera apte per a tots els nivells. S’hi ensenyaran els aspectes fonamentals de la navegació tals com els principis bàsics, els rumbs, maniobres de seguretat, remuntar el vent... Els cursos i les sessions s’adapten al nivell i necessitats de l’alumne. Les sessions son dirigides per tècnics titulats i especialitzats en Vela lleugera amb un gran nivell i experiència en el sector tant en el camp de la docència com de la navegació i competició.

Els joves podran navegar a bord de les embarcacions més grans i col·lectives fins a les més lleugeres i individuals sempre que l’edat i el nivell del alumne i les condicions de vent ho permetin.

Activitats
Vela: classes teòriques, muntatge i desmuntatge d’embarcacions, navegació en circuit de boies... si no hi ha vent, es podran utilitzar altres materials com les planxes de SUP, el llagut català, caiacs o realitzar tallers.

A qui va dirigit
Joves que compleixin entre 13 i 17 anys el 2017

Durada i dates
Caps de setmana de juliol i agost.
Cursos de 2 dies que permeten fer un aprenentatge intensiu de conceptes bàsics en el cas de les iniciacions o bé un repàs de la tècnica avançada en el cas dels perfeccionaments. Es poden realitzar cursos de 2, 3, i més caps de setmana si es desitja. 

Horaris
Matins: de 11h a 14h dissabtes i diumenges de juliol i agost. 

Equipament (què cal portar)

  • Protecció solar: gorra i crema protectora
  • Roba esportiva (samarreta, vestit de bany, short)
  • Una muda completa
  • Tovallola
  • Calçat de bany lligat al peu i/o calçat esportiu que el protegeixi correctament.
  • Aigua. L’activitat física que es realitza comporta un esforç, per això recomanem un bon esmorzar a casa a base de sucs i entrepans, pastes o galetes. 

NO DUR OBJECTES NI ROBA DE VALOR, l’escola no es fa responsable de les possibles pèrdues o desperfectes d’aquests.
Recomanem portar tota la roba marcada amb el nom de l’alumne.
Terminis d’inscripció i criteris d’admissió
El període d’inscripció finalitza 3 dies abans de l’inici de l’activitat o bé quan les places disponibles estiguin ocupades.

Assegurança
Tots els inscrits a l’Escola de Vela se’ls tramita la assegurança obligatòria segons la Llei de l’Esport.
El preu de l’assegurança està inclòs en el preu final del curs.

Cancel·lacions
La realització dels cursos està subjecta a un nombre mínim d’inscrits.
En cas que no es pogués realitzar el curs – per falta d’inscrits- s’oferiria una activitat alternativa.
Cas de produir-se una cancel·lació per part del client, es compensarà tot lliurant un val pel mateix valor del curs que es cancel·la, per realitzar activitats al CN El Balís amb validesa d’un any. Les cancel·lacions per part de client s’han de fer amb 48 hores d’antelació.
La devolució total de l’import del curs només es farà en cas de malaltia. El club podria sol·licitar un informe mèdic.
No es cancel·laran classes de cursos amb calendari preestablert
En cas de condicions de vent adverses, s’oferirà activitat alterativa.
El Balís es reserva el dret d’anul·lar i oferir un canvi de dates en cas que Protecció Civil activés qualsevol tipus de pla d’emergència per risc que afecti a la zona.

Preus exempts d’IVA

DÍAS DE LA SEMANA FIN DE SEMANA
Edad 13 A 17 ANYS
FECHA FIN 27/08/2017
FECHA INICIO 01/07/2017
FRANJA HORARIA MAÑANA
Horario 11 a 14h
72,00€

Etiquetes: VLL.CUR.EST.010, VLL.CUR.EST.011, VLL.CUR.EST.012, VLL.CUR.EST.013, VLL.CUR.EST.014, VLL.CUR.EST.015, VLL.CUR.EST.016, VLL.CUR.EST.017, VLL.CUR.EST.018