Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Curs de vela trimestral TARDOR - dissabte i diumenge

VELA LLEUGERA

SETEMBRE A DESEMBRE DE 2020
Edat dels 13 als 17 anys.
Horari de 11:00h a 15:00h.
Curs d’aprenentatge a la navegació en vela lleugera apte per a tots els nivells. S’hi ensenyaran els aspectes fonamentals de la navegació tals com els principis bàsics, els rumbs, maniobres de seguretat, remuntar el vent... Els cursos i les sessions s’adapten al nivell i necessitats de l’alumne. Les sessions son dirigides per tècnics titulats i especialitzats en Vela lleugera amb un gran nivell i experiència en el sector tant en el camp de la docència com de la navegació i competició.
Els alumnes podran navegar a bord de les embarcacions més grans i col·lectives fins a les més lleugeres i individuals sempre que l’edat i el nivell del alumne i les condicions de vent ho permetin.
Activitats
Vela: classes teòriques, muntatge i desmuntatge d’embarcacions, navegació en circuit de boies... si no hi ha vent, es podran utilitzar altres materials com les planxes de SUP, el llagut català, caiacs o realitzar tallers.
Windsurf: iniciació a la navegació amb els conceptes bàsics de desplaçament sobre l’aigua, maniobres bàsiques i perfeccionament en circuits.
 
A qui va dirigit
Joves que compleixin entre 13 i 17 anys el 2020.
 
Durada i dates
Caps de setmana marcats en el calendari.
Entre el mes de setembre i el mes de desembre, El Balís organitza els cursos de vela lleugera seguint un calendari programat. Les inscripcions es realitzen per trimestre, de setembre a desembre i de gener a abril.
 
Horaris
Matins: de 11h a 15:00h dissabtes i diumenges marcats en el calendari.
 
Calendari
26 i 27 de Setembre de 2020
10 i 11 d’Octubre de 2020
17 i 18 d’Octubre de 2020
31 d’Octubre i 01 de Novembre de 2020
14 i 15 de Novembre de 2020
28 i 29 de Novembre de 2020
12 i 13 de Desembre de 2020
 
Equipament (què cal portar)
  • Protecció solar: gorra i crema protectora
  • Roba esportiva (samarreta, vestit de bany, short)
  • Una muda completa
  • Tovallola
  • Calçat de bany lligat al peu i/o calçat esportiu que el protegeixi correctament.
  • Aigua. L’activitat física que es realitza comporta un esforç, per això recomanem un bon esmorzar a casa a base de sucs i entrepans, pastes o galetes. 
NO DUR OBJECTES NI ROBA DE VALOR, l’escola no es fa responsable de les possibles pèrdues o desperfectes d’aquests.
L’escola disposa de neoprens i tallavents que l’alumne podrà utilitzar durant el curs de vela sempre i quant hi hagi disponibilitat de talles.
Recomanem portar tota la roba marcada amb el nom de l’alumne.
 
Terminis d’inscripció i criteris d’admissió
El període d’inscripció finalitza 3 dies abans de l’inici de l’activitat o bé quan les places disponibles estiguin ocupades.
 
Assegurança
Tots els inscrits a l’Escola de Vela se’ls tramita la assegurança obligatòria segons la Llei de l’Esport.
El preu de l’assegurança està inclòs en el preu final del curs.
 
Medicaments
L’administració de medicaments es farà únicament amb el consentiment dels pares (si són tractaments els pares hauran d’informar mitjançant document escrit de les dosis/horaris; en el cas que l’alumne necessiti un antiinflamatori o antipirètic degut a un cop o a malestar general El Balís es posarà en contacte amb la família).
 
Cancel·lacions
La realització dels cursos està subjecta a un nombre mínim d’inscrits.
En cas que no es pogués realitzar el curs – per falta d’inscrits- s’oferiria una activitat alternativa.
Cas de produir-se una cancel·lació per part del client, es compensarà tot lliurant un val pel mateix valor del curs que es cancel·la, per realitzar activitats al CN El Balís amb validesa d’un any. Les cancel·lacions per part de client s’han de fer amb 48 hores d’antelació.
La devolució total de l’import del curs només es farà en cas de malaltia. El club podria sol·licitar un informe mèdic.
No es cancel·laran classes de cursos amb calendari preestablert
En cas de condicions de vent adverses, s’oferirà activitat alterativa.
El Balís es reserva el dret d’anul·lar i oferir un canvi de dates en cas que Protecció Civil activés qualsevol tipus de pla d’emergència per risc que afecti a la zona.
 
Preus exempts d’IVA
220,00€ Soci
330,00€ No soci