Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Entrenament de rem. Subscripció mensual a 4 sessions

REM

Subscripció mensual de 4 sessions als entrenaments dels equips de rem.

Sessions d’entrenament de rem en llagut català aptes per a tots els nivells i edats. Sortides setmanals de 60 minuts de durada amb el nostre llagut, una embarcació de rem de banc fix per a 8 vogadors i 1 timoner. L’activitat no precisa d’experiència ni nivell previ. Tenim equips amb diferents nivells i objectius, uns purament recreatius i d’altres més enfocats a competir.

És un esport d’equip, el grup lluita per un objectiu en comú i ha de remar com si fos un. Es creen lligams molt positius entre els integrants del grup.

La unió perfecta entre l’esport del rem i la llibertat que dóna el mar. El llagut català, de banc fix, és una embarcació hereva de la tradició marítima catalana, recuperada i modificada per a les regates esportives.

Horaris de les sortides:

Dimarts 19:00 – 20:00

Dimarts 20:00 – 21:00

Dijous 20:00 – 21:00

Després del procés de compra cal contactar amb el club per fer la reserva del dia i franja horària per veure si hi ha disponibilitat.

La compra d’aquest producte implica la subscripció al mes en curs. Les inscripcions fetes a partir del dia 20 es consideraran subscripcions al mes següent. La subscripció es renova automàticament el dia 20 de cada mes. Per donar de baixa la subscripció caldrà posar-se en contacte amb l’equip del Club Nàutic El Balís a través del correu esports@cnelbalis.com.

DÍAS DE LA SEMANA LUNES A DOMINGO
Edad 13 A 99 ANYS
FECHA FIN 31/12/2019
FECHA INICIO 01/01/2017
FRANJA HORARIA MAÑANA; TARDE
30,00€ Soci
30,00€ No soci