GRAZYOGA - Susbcripció a 4 sessions al mes

FITNESS

A El Balís oferim noves classes de ioga i pilates en una sala perfecta per desconnectar i cuidar el teu cos, amb vistes immillorables a tot el port. 
Subscripció per a realitzar 4 sessions de GrazYoga al mes a les instal·lacions de El Balís. La compra d’aquest producte implica la subscripció al mes en curs. Les inscripcions fetes a partir del dia 20 es consideraran subscripcions al mes següent. La subscripció es renova automàticament el dia 20 de cada mes. Per donar de baixa la subscripció caldrà posar-se en contacte amb l’equip del Club Nàutic El Balís a través del correu esports@cnelbalis.com.

Grazyoga deixa estoreta de ioga per a les primeres classes, però després és millor tenir una d'ús propi i antilliscant.

Si tens una lesió a l'esquena o un problema de salut, comenta-ho al teu instructor abans de començar les classes.

Activitats i Horaris

Ioga:
Dilluns 20:30-21:30
Dimecres 20:30-21:30
Dissabte 10:00 - 11:00

La pràctica del ioga proporciona fortalesa però també lleugeresa en el cos i en els pensaments, combina l'expansió amb el recolliment, ens omple d'energia al mateix temps que ens tranquil·litza. És un camí per explorar el potencial del cos i de la ment. Treballes postures amb pauses per connectar amb la teva respiració. El ioga et permet aprendre més sobre tu mateix, respectant teu ritme, els teus límits ... sense competir, sense presses, escoltant el teu interior.

Pilates 

Dimarts 19:15 - 20:15
Dijous 19:15 - 20:15

És una classe per reforçar tota la cintura abdominal. Es fan exercicis a terra amb gomes, anelles i pilota. S'insisteix molt sobre la correcció de la postura, és la base de tot bon moviment.
És una classe indicada per problemes d'esquena a causa de la flacciditat de l'abdomen, si vols tenir millor postura i si vols més energia vital.

Hatha Vinyasa Ioga:
Dimarts 18:00-19:00

Consisteix en una sèrie ràpida de postures o ansanas que se centra en el flux entre els moviments, més que en les postures individuals. Totes les postures estan unides i combinades amb un ritme de inhalacions i exhalacions destinades a crear calor al cos. El propòsit de Vinyasa ioga és la neteja interna. Mitjançant la sincronització de les asanes amb el control de la respiració, la temperatura interna augmenta, s'escalfa la sang per la qual cosa flueix més lliurement en el cos, el que ajuda a crear una ment i un cos més saludables, més lleugers i més forts .

El Balís oferirà pàrquing gratuït de 2 hores per sessió/usuari.

DÍAS DE LA SEMANA LUNES A DOMINGO
Edad 18 A 99 AÑOS
FECHA FIN 31/12/2017
FECHA INICIO 01/01/2017
FRANJA HORARIA TARDE; MAÑANA
20,00€ Soci
38,50€ No soci