IOGA - Susbcripció a les sessions dels dissabtes

FITNESS

Juntament amb Grazyoga, a El Balís oferim noves classes de ioga i pilates en una sala perfecta per desconnectar i cuidar el teu cos, amb vistes immillorables a tot el port. 
Subscripció per a realitzar 4 sessions de GrazYoga al mes a les instal·lacions de El Balís. La compra d’aquest producte implica la subscripció al mes en curs. Les inscripcions fetes a partir del dia 20 es consideraran subscripcions al mes següent. La subscripció es renova automàticament el dia 20 de cada mes. Per donar de baixa la subscripció caldrà posar-se en contacte amb l’equip del Club Nàutic El Balís a través del correu esports@cnelbalis.com.

Grazyoga deixa estoreta de ioga per a les primeres classes, però després és millor tenir una d'ús propi i antilliscant.

Si tens una lesió a l'esquena o un problema de salut, comenta-ho al teu instructor abans de començar les classes.

Activitats i Horaris

Ioga:
Dissabte 10:00 - 11:00

La pràctica del ioga proporciona fortalesa però també lleugeresa en el cos i en els pensaments, combina l'expansió amb el recolliment, ens omple d'energia al mateix temps que ens tranquil·litza. És un camí per explorar el potencial del cos i de la ment. Treballes postures amb pauses per connectar amb la teva respiració. El ioga et permet aprendre més sobre tu mateix, respectant teu ritme, els teus límits ... sense competir, sense presses, escoltant el teu interior.

 

 

El Balís oferirà pàrquing gratuït de 2 hores per sessió/usuari.

DÍAS DE LA SEMANA SÁBADO
Edad 18 A 99 AÑOS
FECHA FIN 31/12/2018
FECHA INICIO 01/01/2018
FRANJA HORARIA MAÑANA
20,00€ Soci
38,50€ No soci