Sortida de Pesca

ESDEVENIMENTS

Per desè any consecutiu realitzem la sortida conjunta de pesca des d'El Balís i posterior sopar al Restaurant del Club.

La idea és fer una jornada de pesca el dissabte 9 de setembre d'aquest 2017, per practicar qualsevol modalitat de pesca. Tot això com és habitual per poder compartir un dia de pesca i reunir un grup d'amics. Després, premiarem les tres peces majors i altres premis a criteri de l'organització, com fem cada any.

Posteriorment, ens reunirem al restaurant del club nàutic per a gaudir tots junts d'un sopar, que ens servirà d'excusa per comentar les incidències de la jornada, de la temporada de pesca, i sortejar de nou excel·lents regals entre tots els assistents, tant masculins com femenins. I acabarem la nit amb un concert al xiringuito de la platja del Club.

Horaris:
06:30 - reunió a l'esplanada de vela i esmorzar
07:15 - Sortida des de Port Balís. Les barques d’altres ports que prefereixin sortir del seu port base, poden reunir-se amb la resta dels assistents a l'esmorzar, ja que cada patrón signarà la sortida i assistència (7.00). Després tornar i sortir amb les seves embarcacions des del seu port.
14.00 - Hora límit de retorn i pesatge de les captures presentades. Degustació de cervesa gratuïta per a tots els pescadors
21.30 - reunió al Restaurant del Club Nàutic El Balís
22.00 - sopar al restaurant del Club. Sorteig de regals per als assistents i lliurament com cada any de diferents premis
24.00 - al xiringuito de la platja, concert com l'any passat de "Abbey 's Beat" i "La Banda Líquida".

El preu de l'activitat inclou esmorzar, sopar, regals, pàrquing, sorteig i concert. Amarratge i tiquets de pàrquing gratuïts per als assistents d'altres ports que ho desitgin.
 

DÍAS DE LA SEMANA SÁBADO
Edad 16 A 99 ANYS
FECHA FIN 09/09/2017
FECHA INICIO 09/09/2017
FRANJA HORARIA DÍA ENTERO
Horario 6:30 a 24:00
40,00€ Soci
40,00€ No soci