En CN EL BALIS utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències basades en els vostres hàbits de navegació. Premi aquí per a més informació. Pots acceptar totes les cookies pulsant el botó 'Acceptar'
Acceptar

SUMMER FUN BY KIDS AND US

QUÈ T'OFERIM

SUMMER FUN BY KIDS AND US

Summer Fun by Kids&Us, ofereix un munt d'activitats divertides i creatives per gaudir de l'estiu al 100%. Juntament amb Club Nàutic El Balís, us oferirem un estiu inoblidable! 

Més de 10.000 nens i nenes s’ho passen bé al Summer Fun cada estiu! 

A Kids&Us sabem que l'aprenentatge de l’anglès es produeix gràcies a la interacció constant i de qualitat amb l’idioma, fins i tot fora de les aules. Per això, organitzem casals d'estiu com els Summer Fun en un entorn lúdic per seguir estant en contacte amb l’idioma.  

Els casals d'estiu Summer Fun per a nens i nenes de 3 a 12 anys faciliten la immersió lingüística en anglès durant una setmana en què es fomenta la interacció en la nova llengua a través d'experiències i activitats rellevants per  cada grup d'edat. A part, Summer Fun està pensat per a tots els infants, siguin o no alumnat Kids&Us, perquè tots puguin gaudir d’un estiu amb el segell de qualitat de Kids&Us. 

Quines activitats s’hi fan?  

Durant els casals Summer Fun, els nostres alumnes fan activitats divertides i creatives com manualitats, hores del conte, jocs dirigits pensats per cohesionar el grup. Aquests són només alguns exemples de les activitats que ha desenvolupat l'equip de professionals pedagògics de Kids&Us perquè els nens i nenes interioritzin estructures i vocabulari nous en anglès de manera natural.   

Mira que bé s’ho passen els menuts als casals Summer Fun!

Més info i inscripció online a través d'aquest enllaç, o posa’t en contacte amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre el Summer Fun 2022.

Edad 3 A 12 ANYS
0,00€ Soci
135,00€ No soci

Etiquetes: SUMMER FUN BY KIDS AND US